Om SE*Drömmarnas

SE*Drömmarnas Alchemist 13 månader

Jag som driver det lilla katteriet SE* Drömmarnas heter Alexandra Harrysson och bor i Oskarshamn, östra Småland. Till vardags arbetar jag som förskollärare. Under min uppväxt har vi alltid haft katter men det var först i februari 2011 som den första heliga birman kom in i mitt liv. Jag vill fortsätta att  lära mig mer om katter, uppfödning m.m. så jag går regelbundet på föreläsningar, kurser och utbildningar för att hålla mig uppdaterad. Nedan kan du se vilka kurser jag har gått. Mina katter är/kommer först och främst alltid vara älskade familjemedlemmar.

 

Min grundstomme i min framtida avel kommer att vara mina två honor som jag köpt in från S*Apple Road's i Örebro. Tack Birgitta för förtroendet!

Draumur frá Gardsauka

Namnvalet till min uppfödning kommer ifrån min själsfränd Draumur som är och har varit en klippa i mitt liv och hjälpt mig komma tillbaka till hästarna. Så därför föll sig valet av stamnamn naturligt. Draumur betyder drömmaren på isländska.  Stamnamnet registerades i FIFè i April 2013.

 

Jag är diplomerad kattuppfödare sedan 24 April 2014 i
 SVERAK. Vill du läsa mer om vad diplomeringen i SVERAK innebär kan du göra det här.

Kurser

Datum Kurs/Föreläsare Ämne Arrangör
2014-10-10

 G1 - Kattägande

 Utbildning

uppfödare

Pawpeds
2013-10-13

 Föreläsare från klubben

 Kattskolan del 3

Calmare Kattklubb
2013-04-28

Julia Takahashi, leg vet. & Marlen Svensson

Kattskolan del 1

 

Calmare Kattklubb